View Instagram Online without any cookies

Photos and videos from instagram posts published at #Centar Za Kulturu Smederevo

Images and videos tagged at #Centar Za Kulturu Smederevo

💙
💙
👯 balerina nasa 😍
👯 balerina nasa 😍
Smederevo,25.jun ,20
časova,Velika dvorana
Smederevo,25.jun ,20 časova,Velika dvorana
Iii gledamo ihh 😀
Iii gledamo ihh 😀
Zavrsna priredbica
Zavrsna priredbica
Петак, 31. 5. 2019.
Велика дворана у 20.00
Завршна представа 2. групе Студија глуме Центра за културу Смедерево
КО ЈЕ СМЕСТИО ВУКУ?
Слободан улаз
Петак, 31. 5. 2019. Велика дворана у 20.00 Завршна представа 2. групе Студија глуме Центра за културу Смедерево КО ЈЕ СМЕСТИО ВУКУ? Слободан улаз
Уторак, 4. 6. 2019.
СТУДИО ГЛУМЕ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ СМЕДЕРЕВО
Душко Радовић
КАКО СУ ПОСТАЛЕ РУЖНЕ РЕЧИ
Режија: Невена Ракочевић
Играју: Јана Живић, Нађа Поповић, Мина Грујичић, Мина Степанкоска, Сара Баревачки, Емилија Павловић, Алекса Јелић, Алекса Митић, Михаило Стојановић, Мина Лазић. Дуња Дишић, Анђелија Николић, Невена Мијалковић
Слободан улаз.
Уторак, 4. 6. 2019. СТУДИО ГЛУМЕ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ СМЕДЕРЕВО Душко Радовић КАКО СУ ПОСТАЛЕ РУЖНЕ РЕЧИ Режија: Невена Ракочевић Играју: Јана Живић, Нађа Поповић, Мина Грујичић, Мина Степанкоска, Сара Баревачки, Емилија Павловић, Алекса Јелић, Алекса Митић, Михаило Стојановић, Мина Лазић. Дуња Дишић, Анђелија Николић, Невена Мијалковић Слободан улаз.
Нова једнодневна манифестација Филмског центра Србије

НОЋ СРПСКОГ ФИЛМА 
Среда, 5. јун
Биоскопска дворана
16.00-00.40

САТНИЦА ЗА СМЕДЕРЕВО
16.00- анимирани краткометражни филм ЕХО(8 минута), након тога пројекција филма ЗЛОГОЊЕ
18.00- краткометражни филм МАЛИШАН (11 минута), у наставку пројекција филма ТАКСИ БЛУЗ
20.00-краткометражни филм ШАФАРИКОВА 19 (19 минута), затим пројекција филма КРАЉ ПЕТАР ПРВИ
22.30-краткометражни документарни филм ИСТИ (16 минута), затим пројекција филма ЈУЖНИ ВЕТАР
Цена појединачне улазнице за филмове у току „Ноћи српског филма“ је 100 РСД.
Са великим задовољством вас обавештавамо да је Филмски центар Србије покренуо нову једнодневну манифестацију „Ноћ српског филма“, која ће бити одржана у среду, 5. јуна, у више од тридесет градова у Србији. У току једне вечери, у више од четрдесет биоскопа, биће приказани најгледанији домаћи филмови: „Јужни ветар“ редитеља Милоша Аврамовића,  Такси блуз“ Мирослава Стаматова, „Краљ Петар Први“ Петра Ристовског и дечији филм „Злогоње“ Рашка Миљковића.
Такође, у оквиру манифестације, биће приказана и четири краткометражна филма, подржана средствима Филмског центра Србије, и то: играни филм „Малишан“ Данила Бећковића, анимирани филм „Ехо“ Косте Ракићевића и Борише Симовића, документарни „Исти“ Дејана Петровића, и кратки студентски филм „Шафарикова 19“, Лане Павков.
Циљ манифестације је популаризација српског филма, са акцентом на оне који су подржани на конкурсима Филмског центра Србије, као и жеља да се савремена српска продукција учини инспиративном и приступачном што већем броју заинтересованих гледалаца, посебно младима.

Манифестација „Ноћ српског филма“ биће одржана у Београду, Новом Саду, Нишу, Панчеву, Лазаревцу, Зрењанину, Футогу, Обреновцу, Суботици, Трстенику, Грачаници, Палићу, Чачку, Лозници, Горњем Милановцу, Пожаревцу, Неготину, Аранђеловцу, Ивањици, Крагујевцу, Смедереву, Шапцу, Крушевцу, Краљеву, Врњачкој Бањи, Лесковцу, Руми, Јагодини, Врбасу, Пироту, Мионици и Ариљу. Организатор манифестације је Филмски центар Србије, у партнерству са биоскопима широм земље.
Нова једнодневна манифестација Филмског центра Србије НОЋ СРПСКОГ ФИЛМА Среда, 5. јун Биоскопска дворана 16.00-00.40 САТНИЦА ЗА СМЕДЕРЕВО 16.00- анимирани краткометражни филм ЕХО(8 минута), након тога пројекција филма ЗЛОГОЊЕ 18.00- краткометражни филм МАЛИШАН (11 минута), у наставку пројекција филма ТАКСИ БЛУЗ 20.00-краткометражни филм ШАФАРИКОВА 19 (19 минута), затим пројекција филма КРАЉ ПЕТАР ПРВИ 22.30-краткометражни документарни филм ИСТИ (16 минута), затим пројекција филма ЈУЖНИ ВЕТАР Цена појединачне улазнице за филмове у току „Ноћи српског филма“ је 100 РСД. Са великим задовољством вас обавештавамо да је Филмски центар Србије покренуо нову једнодневну манифестацију „Ноћ српског филма“, која ће бити одржана у среду, 5. јуна, у више од тридесет градова у Србији. У току једне вечери, у више од четрдесет биоскопа, биће приказани најгледанији домаћи филмови: „Јужни ветар“ редитеља Милоша Аврамовића, Такси блуз“ Мирослава Стаматова, „Краљ Петар Први“ Петра Ристовског и дечији филм „Злогоње“ Рашка Миљковића. Такође, у оквиру манифестације, биће приказана и четири краткометражна филма, подржана средствима Филмског центра Србије, и то: играни филм „Малишан“ Данила Бећковића, анимирани филм „Ехо“ Косте Ракићевића и Борише Симовића, документарни „Исти“ Дејана Петровића, и кратки студентски филм „Шафарикова 19“, Лане Павков. Циљ манифестације је популаризација српског филма, са акцентом на оне који су подржани на конкурсима Филмског центра Србије, као и жеља да се савремена српска продукција учини инспиративном и приступачном што већем броју заинтересованих гледалаца, посебно младима. Манифестација „Ноћ српског филма“ биће одржана у Београду, Новом Саду, Нишу, Панчеву, Лазаревцу, Зрењанину, Футогу, Обреновцу, Суботици, Трстенику, Грачаници, Палићу, Чачку, Лозници, Горњем Милановцу, Пожаревцу, Неготину, Аранђеловцу, Ивањици, Крагујевцу, Смедереву, Шапцу, Крушевцу, Краљеву, Врњачкој Бањи, Лесковцу, Руми, Јагодини, Врбасу, Пироту, Мионици и Ариљу. Организатор манифестације је Филмски центар Србије, у партнерству са биоскопима широм земље.
Субота, 1. 6. 2019.
Недеља, 2. 6. 2019.
Биоскопска дворана у 20.30

ГОДЗИЛА 2: КРАЉ ЧУДОВИШТА

Жанр: Фантазија, акција, авантура
Трајање: 131 минут
Режија: Мајкл Доерти
Улоге: Вера Фармига, Мили Боби Браун, Чарлс Денс
Цена улазнице: 250 динара

Годзила 2: Краљ чудовишта се одвија пет година након догађаја из 2014. године, а што заправо није ни изблиза довољно времена да се људи помире с открићем Годзиле и сазнањем да с тим створењем морају да деле планету.
Нова прича прати херојске подухвате криптозоолошке агенције Монарх, док се њени чланови сукобљавају с огромним чудовиштима, укључујући и моћну Годзилу, која се сукобљава с Мотхром, Роданом и ултимативним непријатељем троглавим Краљем Гхидорахом. Када се поново уздигну те древне суперврсте, за које се сматрало да су само митови, долази до борбе за превласт, што ће преживљавање човечанства ставити под велики упитник…
Субота, 1. 6. 2019. Недеља, 2. 6. 2019. Биоскопска дворана у 20.30 ГОДЗИЛА 2: КРАЉ ЧУДОВИШТА Жанр: Фантазија, акција, авантура Трајање: 131 минут Режија: Мајкл Доерти Улоге: Вера Фармига, Мили Боби Браун, Чарлс Денс Цена улазнице: 250 динара Годзила 2: Краљ чудовишта се одвија пет година након догађаја из 2014. године, а што заправо није ни изблиза довољно времена да се људи помире с открићем Годзиле и сазнањем да с тим створењем морају да деле планету. Нова прича прати херојске подухвате криптозоолошке агенције Монарх, док се њени чланови сукобљавају с огромним чудовиштима, укључујући и моћну Годзилу, која се сукобљава с Мотхром, Роданом и ултимативним непријатељем троглавим Краљем Гхидорахом. Када се поново уздигну те древне суперврсте, за које се сматрало да су само митови, долази до борбе за превласт, што ће преживљавање човечанства ставити под велики упитник…
Субота, 1. 6. 2109.
Недеља, 2. 6. 2019.
Биоскопска дворана у 18.00

АЛАДИН (синхронизовано)

Жанр: авантура, фантастика, породични
Режија: Гај Ричи
Трајање: 128 минута
Цена улазнице: 250 динара „АЛАДИН“ је узбудљива прича о шармантном младићу Аладину, који већину живота проводи на улици, храброј и одлучној принцези Јасмин и Духу из лампе који би могао да одреди њихову судбину. У режији прослављеног Гаја Ричија, који кроз овај филм уноси свој препознатљиви стил, унутар зидина измишљеног града Аграбе, уживаћемо у инспиративној причи на којој су одрасле генерације.

У филму „АЛАДИН“ играју Вил Смит, који тумачи улогу духовитог и забавног духа из лампе, Мена Масуд, који је шармантна скитница Аладин, Наоми Скот као прелепа и одлучна принцеза Јасмин, Марвен Кензари је моћни чаробњак Џафар, Навид Негабан је у улози Султана, Насим Педрад у улози Далије, најбоље пријатељице принцезе Јасмине, Били Магнусен у улози згодног и арогантног просца, принца Андерса и Нуман Аскар као Хаким, Џафарова десна рука.

Филм је сниман у студијима у Лондону као и у деловима прелепе јорданске пустиње, а талентовани и креативни тим оживео је град Аграбу.
Субота, 1. 6. 2109. Недеља, 2. 6. 2019. Биоскопска дворана у 18.00 АЛАДИН (синхронизовано) Жанр: авантура, фантастика, породични Режија: Гај Ричи Трајање: 128 минута Цена улазнице: 250 динара „АЛАДИН“ је узбудљива прича о шармантном младићу Аладину, који већину живота проводи на улици, храброј и одлучној принцези Јасмин и Духу из лампе који би могао да одреди њихову судбину. У режији прослављеног Гаја Ричија, који кроз овај филм уноси свој препознатљиви стил, унутар зидина измишљеног града Аграбе, уживаћемо у инспиративној причи на којој су одрасле генерације. У филму „АЛАДИН“ играју Вил Смит, који тумачи улогу духовитог и забавног духа из лампе, Мена Масуд, који је шармантна скитница Аладин, Наоми Скот као прелепа и одлучна принцеза Јасмин, Марвен Кензари је моћни чаробњак Џафар, Навид Негабан је у улози Султана, Насим Педрад у улози Далије, најбоље пријатељице принцезе Јасмине, Били Магнусен у улози згодног и арогантног просца, принца Андерса и Нуман Аскар као Хаким, Џафарова десна рука. Филм је сниман у студијима у Лондону као и у деловима прелепе јорданске пустиње, а талентовани и креативни тим оживео је град Аграбу.