View Instagram Online without any cookies

Photos and videos from instagram posts tagged with #tbt

Images and videos tagged with #tbt

•
•
•
| Success Need Sacrifice |
Slalu kite dengar dan tengok lifestyle orang berjaya...
Pernah ker kita tanye btol2, permulaan sebelum berjaya, zaman2 nak menapak tangga kejayaan, zaman2 org gelak kan KAU ade cite2 nk beli 5 Series Di kala umur 24 tahun.... Hahahaha
But it’s ok...
Itu lah yg kita kena hadap.
Belum cerita lg poket kosong nk g jumpa client, sangat2 touching plak bila jumpa client tak closed sales.... Allahhhhhhhhh 😂
Tiada kena mengena caption pon caption ni dgn gambar kat atas... that’s our sharing just now...
Tq @rosnan_mohamed for your time...
Bila Di kala challenge Di mana2 situation, we sit down, talk, share idea how to solve, Bukan tarik hand brake, which I did last 2/3 months ago...
Not a good example, however sometime we need to slow down sikit untuk bermuhasabah tentang diri dan sekeliling...
Alhamdulillah yaAllah, Dia permudahkan segala urusan melalui group / team members A.I.M yang selalu tak putus2 support Agency...
Grateful to have small group yet, supportive 🥰
•

#love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #summer #art #instadaily #friends #repost #nature #girl #fun #style #smile #food #instalike #family #travel #likeforlike
•
•
• • • | Success Need Sacrifice | Slalu kite dengar dan tengok lifestyle orang berjaya... Pernah ker kita tanye btol2, permulaan sebelum berjaya, zaman2 nak menapak tangga kejayaan, zaman2 org gelak kan KAU ade cite2 nk beli 5 Series Di kala umur 24 tahun.... Hahahaha But it’s ok... Itu lah yg kita kena hadap. Belum cerita lg poket kosong nk g jumpa client, sangat2 touching plak bila jumpa client tak closed sales.... Allahhhhhhhhh 😂 Tiada kena mengena caption pon caption ni dgn gambar kat atas... that’s our sharing just now... Tq @rosnan_mohamed for your time... Bila Di kala challenge Di mana2 situation, we sit down, talk, share idea how to solve, Bukan tarik hand brake, which I did last 2/3 months ago... Not a good example, however sometime we need to slow down sikit untuk bermuhasabah tentang diri dan sekeliling... Alhamdulillah yaAllah, Dia permudahkan segala urusan melalui group / team members A.I.M yang selalu tak putus2 support Agency... Grateful to have small group yet, supportive 🥰 • #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #summer #art #instadaily #friends #repost #nature #girl #fun #style #smile #food #instalike #family #travel #likeforlike • •
#Tbt tinha esquecido de postar
#Tbt tinha esquecido de postar
Папа хочет #Barbie 💞🐍 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

#me #love #instadaily #selfie #photooftheday #followme #smile #summer #swag #instalike #igers #tbt #picoftheday #follow4follow #tflers #fashion #like4like #follow #instagood #amazing #cute #friends #bestoftheday #happy #instatag #l4l #beautiful #likeforlike #tiktok
Check my web site - www.callaipontevecchio.it. - -  we realize and produce as expected the goldsmith tradition, we realize unique pieces to give the customer uniqueness and personalization - - follow me and my family business 😍 - - - - - - - #finejewelry #finejewellery #jewellerydesign #luxuryjewelry #luxurydesign #luxurylife #artinspiration #madeinitaly #florence #family #familybusiness #мода #москва #мода2019 #золото #masterpiece #londonjewellery #hightjewellery #jewellerygram #gemoftheday #gemofthemonth #ny #nyfashion #fashion #instagood #instajewelry #instame #tbt #ilovejewelry #ilovemyjob
Check my web site - www.callaipontevecchio.it. - - we realize and produce as expected the goldsmith tradition, we realize unique pieces to give the customer uniqueness and personalization - - follow me and my family business 😍 - - - - - - - #finejewelry #finejewellery #jewellerydesign #luxuryjewelry #luxurydesign #luxurylife #artinspiration #madeinitaly #florence #family #familybusiness #мода #москва #мода2019 #золото #masterpiece #londonjewellery #hightjewellery #jewellerygram #gemoftheday #gemofthemonth #ny #nyfashion #fashion #instagood #instajewelry #instame #tbt #ilovejewelry #ilovemyjob
Happy blessed birthday to my darling Pre Pre, my son’s big sis💕💕
You’re indeed very very Precious to us Oluwateniola! I love you baby girl and I pray you will forever be a source of joy to your parents! 
I’m sure your mum and dad will spoil you silly today 💕💕💕💕 Enjoy your day boo boo😘😘😘
#fashion #smallbusiness #trendy #bargain #vogue #luxury #fashionstylist #picoftheday #like4like #tagsforlikes #girl #instadaily #summer #instafollow #cool #nice #look #iphoneonly #webstagram #photo #instamood
#love #instagood #photooftheday #tbt #cute #beautiful #followme #follow
Happy blessed birthday to my darling Pre Pre, my son’s big sis💕💕 You’re indeed very very Precious to us Oluwateniola! I love you baby girl and I pray you will forever be a source of joy to your parents! I’m sure your mum and dad will spoil you silly today 💕💕💕💕 Enjoy your day boo boo😘😘😘 #fashion #smallbusiness #trendy #bargain #vogue #luxury #fashionstylist #picoftheday #like4like #tagsforlikes #girl #instadaily #summer #instafollow #cool #nice #look #iphoneonly #webstagram #photo #instamood #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #beautiful #followme #follow
Me guard rint o specchio e po nun vec niente
M’aggio vennut l’anema e pur e sentiment @realgeolier2
Me guard rint o specchio e po nun vec niente M’aggio vennut l’anema e pur e sentiment @realgeolier2
🎄💕
🎄💕
옷은 이쁜데 살리질 못하네😂
옷은 이쁜데 살리질 못하네😂